1. Διαδικασία Εγγραφής στα μαθήματα του κέντρου

 1. Κάντε το Δωρεάν Τεστ Κατάταξης για να δείτε τι επίπεδο έχετε σε γραμματική και λεξιλόγιο.
 2. Συμβουλευτείτε τον οδηγό Βρες το δικό σου ΕΠΙΠΕΔΟ, για να δείτε με βάση το δικό σας σκορ στο τεστ ποιο πρόγραμμα μπορείτε να κάνετε.
 3. Συμβουλευτείτε τον οδηγό Βρες το δικό σου ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ, για να δείτε με βάση το δικό σας σκορ στο τεστ, αλλά και την ανάγκη που έχετε στα Αγγλικά, ποιο είναι το κατάλληλο πρόγραμμα για εσάς (χρονικό διάστημα για το πρόγραμμα, βαθμός δυσκολίας, κ.α.)
 4. Μπορείτε να βρείτε ολες τις πληροφορίες στην αντίστοιχη σελίδα του προγράμματος που σας ενδιαφέρει (τιμές, τρόπο πληρωμής, ώρες την εβδομάδα, διάρκεια, τρόπος πληρωμής, κ.α.)
 5. Εάν βρήκατε το πρόγραμμα που σας ενδιαφέρει, δείτε τις προσφορές και κλείστε αυτήν που σας ταιριάζει καλύτερα.
 6. Εαν θέλετε καθοδήγηση από καθηγητή του κέντρου για το πρόγραμμα που θα σας ταιριάζει καλύτερα (διάρκεια, ποιο πιστοποιητικό, χρόνος μελέτης, κ.α.) καλέσετε στο 2111994777 για να μιλήσετε με την κα. Γραβάνη (καθηγήτρια και υπεύθυνη του κέντρου) για να σας εξυπηρετήσει άμεσα.
 7. Για πληροφορίες σχετικά με τα προγράμματα (τρόπος πληρωμής, ώρες/ημέρες, εγγραφή στην εξέταση, κ.α.) καλέστε στο 2111989285 για να μιλήσετε με τον κο. Γκουλέμη (ακαδημικό βοηθό του κέντρου) για να σας εξυπηρετήσει άμεσα.

Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε στα τμήματά μας και να σας βοηθήσουμε με ότι στόχους έχετε στα ΑΓΓΛΙΚΑ σας !!!

 1. Πηγαίνετε στο πρόγραμμα που σας ενδιαφέρει να κλείσετε.
 2. Πληρώνετε την προσφορά που σας ενδιαφέρει (μαθήματα, εξέταστρα, ή και τα δύο μαζί).
 3. Θα ανοίξει καρτέλα STRIPE (πλατφόρμα πληρωμής σαν το paypal). Συμπληρώνετε τα στοιχεία σας για την πληρωμή. Το περιβάλλον είναι της STRIPE και είναι 100% ασφαλές για συνναλλαγές.
 4. Μετά την πληρωμή, θα σας αποσταλεί απόδειξη πληρωμής στο email σας. Τσεκάρετε και το φάκελο spam.
 5. Θα ανοίξει η αίτηση για το πρόγραμμά σας στο κέντρο. Πρέπει να την συμπληρώσετε για να μπορέσουμε να χρησιμοποιήσουμε τα στοιχεία επικοινωνίας σας για το πρόγραμμα. Προσοχή!!! Βάλτε τα στοιχεία που θέλετε να χρησιμοποιείσετε στο πρόγραμμα (email, phone number).
 6. Σε αυτά τα στοιχεία θα ανοίξουμε την συνδρομή στα μαθήματά σας και θα επικοινωνούμε για το πρόγραμμά σας.

Voila!!! Κλείσατε το πακέτο ή το πρόγραμμά σας και είστε πιο κοντά στα σχέδιά σας με τα ΑΓΓΛΙΚΑ. Welcome to mlc!!! Thank you for joining us!!!

P.S.- Εάν θέλετε να πληρώσετε με ΙΒΑΝ, δείτε την καρτέλα Πληρωμή με ΙΒΑΝ για τα στοιχεία πληρωμής. 
P.P.S. – Η πληρωμή με STRIPE δεν έχει καμία προμήθεια και φαίνεται αμέσως στο λογιστήριο του κέντρου. Η πληρωμή με IBAN έχει χρέωση περίπου 1€ και κάνει 1 εργάσιμη ημέρα για να φανεί η πληρωμή. Εάν πληρώσετε με ΙΒΑΝ, στείλτε με email το αντίγραφο πληρωμής για να ανοίξει αμέσως η συνδρομή σας. 

 1. Εχετε πληρώσει το πακέτο ή το πρόγραμμά σας (online ή με e-banking).
 2. Εχετε συμπληρώσει την αίτηση online στο κέντρο.
 3. Ανοίγει η συνδρομή στο πακέτο ή το πρόγραμμά σας (με την επιθυμητή ημερομηνία έναρξης που θα δηλώσετε).
 4. Σας καλεί καθηγητής του κέντρου για την “ξενάγησή” σας στο πρόγραμμα (πως θα κλείνετε το μάθημα σας, πως θα το αλλάζετε ή θα το ακυρώνετε, πως θα κάνετε rescheduling, που θα βρείτε το υλικό για το μάθημά σας, που θα βρείτε το πρόγραμμα, που θα βρείτε τα applications, με ποιον θα επικοινωνήτε για την πρόοδό σας, ποιος είναι ο δικός σας προσωπικός tutor, κ.α.)
 5. Μπορείτε να καλέσετε κι εσείς για να κλείσετε το δικό σας ORIENTATION Meeting (και να προλάβετε τον καθηγητή). Καλέσετε στ0 2111995381, την κα. Πιτροπάκη Ζωή (εσωτερικό 1), ή την κα. Φιλλίπου Φρίντα (εσωτερικό 2). Και οι δύο είναι καθήγητριες του κέντρου και υπεύθυνες για τα προγράμματά σας. Κλείστε μαζί τους ραντεβού για να σας καθοδηγησουν στο πρόγραμμά σας και στις σπουδές στο κέντρο.
 6. Η συνάντηση λέγεται ORIENTATION Meeting και έχει διάρκεια 30′ το πολύ.
 7. Ξεκινάτε το πρόγραμμα μαζί μας WHOAAAAAA!!!!!

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 
IBAN: BE62 9670 1717 8561
BANK CODE (SWIFT/BIC): TRWIBEB1XXX
BANK ADDRESS: TransferWise Europe SA
Avenue Marnix 13-17,
Brussels, 1000, Belgium
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥ
MLC GLOBAL LTD
201B.3 Cardinal Point
Park Road, Rickmansworth,
WD3 1RE
United Kingdom

PS- Η πληρωμή με IBAN έχει χρέωση περίπου 1€ και κάνει 1 εργάσιμη ημέρα για να φανεί η πληρωμή. Εάν πληρώσετε με ΙΒΑΝ, στείλτε με email το αντίγραφο πληρωμής για να ανοίξει αμέσως η συνδρομή σας.
PPS – Μπορείτε να πληρώσετε και μέσω STRIPE (ηλεκτρονική πληρωμή οπως το paypal) online. Η πληρωμή με STRIPE δεν έχει καμία προμήθεια και φαίνεται αμέσως στο λογιστήριο του κέντρου. Βρίσκεται στην καρτέλα του προγράμματός σάς. 

Η αίτηση σπουδαστή συμπληρώνεται αμέσως μετά την εγγραφή στο επιθυμητό πρόγραμμα. Ο σπουδαστής κάνει την πληρωμή, και στην συνέχεια θα πρέπει να συμπληρώσει και να υποβάλλει την αίτηση στο κέντρο.

Η αίτηση συμπεριλαμβάνει τα προσωπικά στοιχεία του σπουδαστή (για επικοινωνία με το κέντρο) και την αποδοχή των όρον για την διαχείριση των προσωπικών δεδομένων για την συνεργασία του με το κέντρο. Επίσης, ή αίτηση συμπεριλαμβάνει και την εγγύηση του προγράμματος στον σπουδαστή για το πακέτο που αγόρασε (δωρεάν πρόγραμμα, δωρεάν επανεξέταση, κ.α.). Αποστέλλεται αντίγραφο στο email του σπουδαστή για δικό του αρχείο.

Εάν δεν έχετε συμπληρώσει ήδη την αίτηση εγγραφής, μπορείτε να την συμπληρώσετε ΕΔΩ.

Εάν χάσετε την αίτηση εγγραφής και επιθυμείτε αντίγραφο, αποστείλετε μήνυμα στο [email protected] με το αίτημά σας και θα σας αποστείλουμε το αντίγραφο αμέσως.

2. Χρησιμες πληροφορίες κατά την διάρκεια των σπουδών σας

Μπαίνετε στο https://mlcglobal.simplybook.it/, στον δικό σας λογαριασμό για να κλείνετε τα μαθήματά σας (από κινητό, tablet, desktop) με μία απίστευτη άνεση όπου κι αν βρίσκεστε.

 1. Ανόιγει η συνδρομή σας. Στο email address σας θα έρθει το link για να μπείτε στην πλατφόρμα.
 2. Στο κινητό σας θα έρθει μήνυμα όταν θα ενεργοποιηθεί η συνδρομή σας (membership) για τα προγράμματά σας.
 3. Εκεί αναφέρονται τα ονόματα των προγραμμάτων σας (membership) στα οποία εχετε πρόσβαση.
 4. Η εγγραφή και είσοδος στην πλατφόρμα έχει ολοκληρωθεί και ενεργοποιηθεί αυτόματα με το δικό σας email address.
 5. Κλείστε το πρόγραμμα που σας ενδιαφέρει στο εβδομαδιαίο πρόγραμμα. ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Μονο τα προγράμματα που αναφέρονται στο email που έχει ήδη σταλεί για το membership.
 6. Οταν ζητήσει να περάσετε το password, βάζετε όποιο εσείς θέλετε εκείνη την στιγμή. Πηγαίνετε στην καρτέλα existing client (όχι στο new client).
 7. Εαν θέλετε να αλλάξετε ή ξεχάσατε το password, το αλλάζετε όποτε θέλετε μόνοι σας.
  #let’sONLINE, shall we?

Η συγκεκριμένη πληρωμή αφορά τις παρακατώ περιπτώσεις:

 • Για να πληρώσετε την διαφορά στα δίδακτρα (εάν αναβαθμίσετε κάποιο πρόγραμμα)
 • Για να πληρώσετε την διαφορά στα εξέταστρα του προγράμματος (εάν αλλάζετε εξέταση)
 • Για κάποια ειδική τιμή που προκύπτει από ειδική προσφορά

Συμπληρώστε το παρακάτω πεδίο με το ποσό και κάντε την πληρωμή σας online. Θα οδηγηθείτε σε ασαφλές περιβάλλον πληρωμής STRIPE.

Η εγγραφή για κάθε εξέταση είναι διαφορετική και πραγματοποιείται σε διαφορετικό χρονικό δίαστημα και με διαφορετικά βήματα.

Για να δείτε τον τρόπο εγγραφής σε κάθε εξέταση, αλλά και πληροφορίες για την κάθε εξέταση & την ημέρα της εξέτασης, επισκεφθείτε το πρόγραμμα για την εξέταση που σας ενδιαφέρει (Proficiency, Lower, Advanced).

Κάθε 2 ή 3 εβδομάδες πραγματοποιούνται προσωπικές ενημερώσεις σε κάθε σπουδαστή από καθηγητή του κέντρου.

Ο στόχος είναι η επίλυση αποριών για το πρόγραμμα, αντιμετώπιση προβλημάτων με τα μαθήματα ή τις σπουδές, συζήτηση για προβλιματισμούς που ίσως έχει ο σπουδαστής, και όποια άλλη απορία προκύψει κατά την διάρκεια των σπουδών σας. Περιλαμβάνει φυσικά και προτάσεις για την καλύτερη οργάνωση του προγράμματος, για καλύτερη μελέτη και για το πως ο σπουδαστής μπορεί να βελτιώσει την επίδοσή τού στο πρόγραμμα.

Στα τμήματα εξετάσεων ο σπουδαστής θα ενημερωθεί για τα εξής:

 • πρόοδο & επίδοση στην εξέταση
 • τι πρέπει να προσέξει στην εξέταση
 • τι πρέπει να βελτιώσει στην μελέτη του και στις εργασίς
 • πως να βελτιώσει την επίδοσή του
 • τι λάθη πρέπει να αποφύγει
 • τι είναι αυτό που κάνει σωστό
 • tips για την τελική εξέταση
 • πότε είναι καλύτερο να δώσει για την εξέταση
 • εάν είναι έτοιμος ο σπουδαστής ή εάν χρειάζεται να δώσει αργότερα και να παρατείνει τις σπουδές του δωρεάν στο κέντρο

Στα τμήματα γενικών Αγγλικών και Business English, ο σπουδαστής θα ενημερωθεί:

 • για την καλύτερη παρακολούθηση του προγράμματος
 • σειρά μαθημάτων
 • επιπλέον υλικο για μελέτη και εξάσκηση
 • κάλυψη κενών
 • επανάληψη σε βασικά θέματα
 • τι μπορεί να παρακολουθήσει για τις δικές του ανάγκες
 • αλλάγή προγράμματος εάν χρειαστεί

Οι προσωπικές συναντήσεις γίνονται είτε μέσω τηλεφώνου, είτε με βιντεοκλήση (zoom).

Εάν χρειάζεσται κάποια ενημέρωση πριν από την προγραμματισμένα από το κέντρο ενημέρωση, μπορείτε να καλέσετε για να εξυπηρετηθείτε άμεσα. Σε αυτή την περίπτωση, επισκεφθείτε την καρτέλα ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ για να βρείτε τον υπεύθυνο για το πρόγραμμά σας.

Όλοι οι σπουδαστές του κέντρου είναι ενήλικες, και μάλιστα πολυάσχολοι (busy & very busy), με πολλές προσωπικές και επαγγελματικές υποχρεώσεις. Κάποιες φορές οι υποχρεώσεις αυτές καθιστούν δύσκολη την ολοκλήρωση του προγράμματος. Ο κάθε σπουδαστής θα είναι καλύτερα να διακόψει το πρόγραμμα και να το συνεχίσει αργότερα, για να μπορέσει να επωφεληθεί από το πρόγραμμα και να πετύχει τον στόχο του.

Σε αυτή την περίπτωση, ο σπουδαστής έχει ΕΓΓΥΗΣΗ στο πρόγραμμά του και ζητάει απλά να το “παγώσει” και να το συνεχίσει αργότερα. Η εγγύηση διαρκεί για πάντα, και ο σπουδαστής παρακολουθεί το πρόγραμμα από την αρχή για τα τμήματα εξετάσεων, και το υπόλοιπο διδακτικών ωρών για τα τμήματα learn & Business English.

Για να γίνει ενεργοποίησει του “Freeze” ο σπουδαστής αποστέλει μήνυμα στο [email protected] και ζητάει να κάνει freeze το πρόγραμμά του. Οταν ο σπουδαστής επιθυμεί να ξεκινήσει πάλι τα μαθήματα, απλά στέλνει μήνυμα στο [email protected] και ξεκινάει πάλι την παρακολούθησή του.

Επισής, υπάρχει η δυνατότητα ο σπουδαστής να μεταφέρει το πρόγραμμά του (ή το υπόλοιπο ωρών) σε άλλον ενήλικα. Και σε αυτήν την περίπτωση, αποστέλει μήνυμα στο [email protected] με το αίτημα και τα στοχεία του νέου σπουδαστή.

‘Ολα τα τμήματα εξετάσεων έχουν δωρεάν επαναληπτικά πρόγράμματα για κάθε σπουδαστή, για μία φορά.

To δωρεάν επαναληπτικό πρόγραμμα ισχύει στις παρακάτω περιπτώσεις:

 • ο σπουδαστής δεν νιώθει έτοιμος να δώσει εξετάσεις στην προγραμματισμένη ημερομηνία
 • ο σπουδαστής δεν περνάει στην εξέταση
 • ο σπουδαστής διακόπτει την φοίτηση για προσωπικούς ή επαγγελματικούς λόγους

Στις περιπτώσεις αυτές, ο σπουδαστής στέλνει μήνυμα στο [email protected] και ζητάει την παρακολούθηση νέου προγράμματος δωρεάν. Η αίτηση γίνεται δεκτή εντος 24 ωρών και ανόιγει η συνδρομή του σπουδαστή στο πρόγραμμα.

‘Ολα τα προγράμματα έχουν δωρεάν επαναληπτικά πρόγράμματα για κάθε σπουδαστή.

To δωρεάν επαναληπτικό πρόγραμμα ισχύει στις παρακάτω περιπτώσεις:

 • ο σπουδαστής πρέπει να καλύψει κενά σε βασική γραμματική και λεξιλόγιο
 • ο σπουδαστής χρειάζεται να κάνει κάποια επαναληπτικά μαθήματα αρχικά και μετά να παρακολουθήσει το πρόγραμμα που τον ενδιάφερει
 • ο σπουδαστής χρειάζεται ενίσχυση

Το κατάλληλο πρόγραμμα, και η σειρά παρακολούθησης θα προταθεί σε κάθε σπουδαστή από καθηγητή του κέντρου, πριν την έναρξη προγράμματος ή κατά την διάρκεια σπουδών (μέσα από τα PMs – προσωπικές συναντήσεις για πρόοδο).

Στην συνέχεια, ο σπουδαστής στέλνει μήνυμα στο [email protected] και ζητάει την παρακολούθηση νέου προγράμματος δωρεάν. Η αίτηση γίνεται δεκτή εντος 24 ωρών και ανόιγει η συνδρομή του σπουδαστή στο πρόγραμμα.

Σε περίπτωση που ο σπουδαστής θέλει να αλλάξει την εξέτασή του σε άλλον φορέα, ή να την μεταφέρει σε άλλη ημερομηνία, ισχύουν τα εξής:

 • δεν γίνεται μεταφορά εξετάστρων από την μια εξέταση στην άλλη
 • δεν γίνεται επιστροφή εξετάστρων
 • η μεταφορά εξετάστρων γίνεται σε κάποιες εξετάσεις και μόνο με προσφορά (oh la la) ή με την πληρωμή αντίστοιχης εγγύησης στον φορέα (π.χ. Michigan ECPE)

Για να δείτε συγκεκριμένα τι ισχύει για κάθε εξεταστική, επισκεφθείτε το πρόγραμμα και το πιστοποιητικό που σας ενδιαφέρει και δείτε τις σχετικές πληροφορίες.

Σε περίπτωση που ο σπουδαστής θέλει να διακόψει τις σπουδές του στο κέντρο, μπορεί να γίνει με τους παρακάτω όρους:

 • για παρακολούθηση πάνω από το 25% του προγράμματος, δεν γίνεται επιστροφή διδάκτρων
 • για παρακολούθηση έως και 25% του προγράμματος, γίνεται επιστροφή του 50% των διδάκτρων. Σε περίπτωση παρακολούθησης μαθημάτων, τότε παρακρατούνται και οι διδακτικές ώρες που έχει παρακολουθήσει ό σπουδαστής, και το κόστος όποιου διδακτικού υλικού (βιβλία) υφίσταται.
 • Η διακοπή πρέπει να αιτηθεί εντός 15 ημερών από την ημερομηνία εγγραφής.
 • Η αίτηση διακοπής και επιστροφής διδάκτρων γίνεται μόνο με αποστολή μηνύματος στο [email protected] gr, μαζί με έναν τραπεζικό λογαριασμό για την επιστροφή (ΙΒΑΝ)
 • Θα σας αποσταλεί απάντηση για την παραλαβή του αιτήματος εντός 24 ώρών. Η επιστροφή πραγματοποιείται εντός 30 εργάσιμων ημερών.

3. Μετά τις σπουδές σας

🎉 Congratulations on your SUCCESS STORY!!! 🎉 Επιτέλους, ήρθε η ώρα να παραλάβετε και το δικό σας πιστοποιητικό!!! 🎊

ΠΩΣ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ

 1. Μόλις το λάβουμε στο κέντρο, θα σας στείλουμε μήνυμα στο κινητό σας για την παραλαβή του.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ

 1. Η αποστολή διαφέρει ανάλογα με τον κάθε φορέα.
 2. Για τα Proficiency LTE, LCERT ESOL, Advanced LTE, Lower LTE (Language Cert) έκδοση αποτελεσμάτών την ίδια ημέρα ή σε 2 ημέρες το πολύ από την ημερομηνία εξέτασης. Αποστολή πιστοποιητικού σε 10 ημέρες το πολύ.
 3. Για το Proficiency Michigan ECPE (Ελληνοαμερικάνικη Ενωση) έκδοση αποτελεσμάτων σε περίπου 2-3 μήνες από την ημερομήνια εξέτασης. Αποστολή πιστοποιητικού σε περίπου 2-3 μήνες μετά την ημερομηνία έκδοσης αποτελεσμάτων.
 4. Για τα Lower TOEIC, Advanced TOEIC (Ελληνοαμερικάνικη Ενωση) έκδοση αποτελεσμάτων σε περίπου 10-12 ημέρες από την ημερομήνια εξέτασης. Αποστολή πιστοποιητικού σε περίπου 10-12 ημέρες μετά την ημερομηνία έκδοσης αποτελεσμάτων. Προσοχή!!! Κάποιες φορές χρειάζονται περισσότερες ημέρες για την έκδοση αποτελεσμάτων.
 5. Για τo Proficiency LRN (ESOLNET Hellas) εκδίδει αποτελέσματα σε 10 εβδομάδες (2.5 μήνες) από την ημερομήνια εξέτασης. Αποστολή πιστοποιητικού σε 10 εβδομάδες (2.5 μήνες) μετά την ημερομηνία έκδοσης αποτελεσμάτων.

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ

 1. Στέλνετε email στο [email protected] για την ημέρα και ώρα που θα περάσετε για την παραλαβή του.
 2. Προσοχή!!! Παραλαβή τις ημέρες Δευτέρα έως Παρασκευή, 09:00-18:00.
 3. Θα ενημερωθείτε με sms για την επιβεβαίωση του ραντεβού σας.
 4. Εάν επιθυμείτε να παραλάβει άλλος για εσάς, θα πρέπει να στείλετε στο email παραλαβής τα στοιχεία του εκπροσώπου σας για την παραλαβή (ονοματεπώνυμο και εξουσιοδότηση για την παραλαβή).

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΜΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΟΥΡΙΕΡ

 1. Στείλτε εταιρεία κούριερ για την παραλαβή του πιστοποιητικού σας.
 2. Στείλτε email στο [email protected] και ενημερώστε ότι θα περάσει εταιρεία κούριερ για να παραλάβει το πιστοποιητικό σας.
 3. Διεύθυνση Παραλαβής Πιστοποιητικού
  mlc global
  Κτίριο SPACES
  Σόλωνος 53, Κολωνάκι,
  10672, Αθήνα
 4. Ημέρες και Ωρες Παραλαβής
  Δευτέρα έως Παρασκευή
  09:00-18:00
 5. Προσοχή!!! Ο κούριερ θα πρέπει να γνωρίζει για ποιον παραλαμβάνει το πιστοποιητικό (το όνομα του σπουδαστή).

Ευχαριστούμε για την συνεργασία σας και συγχαρητήρια και πάλι για την επιτυχία σας!!!! ‘Ηταν ιδιαίτερη χαρά μας να σας έχουμε σπουδαστές στα τμήματά μας!!! Καλή συνέχεια σε όλα τα σχέδιά σας!!!Επειδή θα μας λείψετε, και επειδή θα χαρούμε να σας δούμε ξανά στα τμήματά μας, σας κάνουμε δώρο 20 ώρες σε τμήματα του κέντρου για μαθήματα Business English. Looking forward to seeing you again!!! 🎁

Για να μεταφράσετε και επικυρώσετε αντίγραφα για το πιστοποιητικό σας, μπορείτε να το κάνετε με τους παρακάτω τρόπους:

 1. Σε δικηγορικό γραφείο
 2. Στον φορέα που έχει εκδώσει το πιστοποιητικό σας
 3. Σε συνεργαζόμενο κέντρο με το mlc athens, και με προνομιούχες τιμές. Καλέστε στο 6976976824 για εξυπηρέτηση (μην ξεχνάτε να αναφέρετε ότι είστε σπουδαστής του mlc για καλύτερες τιμές).