#WednesdayWisdom Πόσο καιρό χρειάζεται να προετοιμαστώ για να δώσω το Lower;

Σε χρόνο “μηδέν” έχεις προετοιμαστεί, έχεις δώσει και έχεις το χαρτί στα χέρια σου.

Το LOWER Express  είναι πρόγραμμα σχεδιασμένο από το mlc athens για ενήλικες που θέλουν το “πολυπόθητο χαρτί” γρήγορα, με την πρώτη και οικονομικά.
Με προετοιμασία  από 1.5  έως 4 μήνες το παίρνεις κι εσύ…και ξεμπερδεύεις!

Αναρωτιέσαι αν θα πετύχεις σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα;
Θα πετύχεις, γιατί το LOWER Express είναι στοχευμένο μόνο σε ενήλικες και στην εξέταση Lower. Δεν είναι προγράμμα παιδικό ή εφηβικό, αλλά ενηλίκων. Αξιοποιούμε την γνώση που έχετε ήδη στα Αγγλικά (την οποία έχετε αποκτήσει μετά από χρόνια μαθημάτων Αγγλικών), κάνουμε αποτελεσματική χρήση της τεχνολογίας και φυσικά, βασιζόμαστε στην  μοναδική ειδικότητα του κέντρου μας: να σχεδιάζουμε στοχευμένα, αποτελεσματικα και ταχύρυθμα προγράμματα Αγγλικών για ενήλικες. Κι επίσης, (οι επιτυχίες και οι αυθεντικές μας κριτικές το επιτρέπουν αυτό το σχόλιο), είμαστε πολύ καλοί στον σχεδιασμό προγραμμάτων για ενήλικες και Αγγλικά.

✔ 100% επιτυχία με την πρώτη σε Lower 
✔ Πάνω από 200 αυθεντικές κριτικές από ικανοποιημένους επιτυχόντες σπουδαστές

Κάποιοι από εμάς δεν έχουμε ιδέα από μαγειρική (κάποιοι έχουν), αλλά …. στο να «φτιάξουμε» προγράμματα Αγγλικής γλώσσας για ενήλικες είμαστε σεφ με 100% επιτυχία σε Lower με την πρώτη και σε 1.5 με 4 μήνες μόνο (εξεταστική 12.2018).

Σημείωση: Όλες οι πιστοποιήσεις Lower (Καλή Γνώση – Β2) που προσφέρουμε είναι αναγνωρισμένες σε Ελλάδα και εξωτερικό για σπουδές, και για  εργασία (δημόσιο/ΑΣΕΠ και ιδιωτικό τόμέα)

ΑΜΕΣΕΣ ΕΝΑΡΞΕΙΣ ΜΑΡΤΙΟΥ – ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ
Εσύ τι περιμένεις;

???? 2103643039 ή 2103643033
???? Ακαδημίας 52, 2ος όροφος, Κολωνάκι
???? Στάση Μετρό Πανεπιστήμιο (κόκκινη γραμμή, έξοδος Βιβλιοθήκη)
???? Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα-Παρασκευή 09:00-22:00, Σάββατο 09:00-17:00