Showing 1-10 of 20 results

#FridayFun And we couldn’t be any prouder !

12 Απριλίου 2019
0

Congratulations to our mlc students???????????? All the best with your future plans Πηνελόπη, Αφροδίτη & Ευθυμία ???????????? Γιατί το Proficiency δεν θέλει κόπο…θέλει τρόπο …θέλει mlc athens και το πήρες express!???????? Κλείσε σήμερα προσωπική ενημέρωση με εξειδικευμένο καθηγητή του κέντρου μας …

#FridayFun Here comes weekend again…Enjoy it!

29 Μαρτίου 2019
0

Αυτή την εβδομάδα πετύχαμε μαζί το ακατόρθωτο: Proficiency σε 8 εβδομάδες με 96% επιτυχία!!! Congratulations to all our students!!! Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους!!!!! Psst…! Στους σπουδαστές που έχουν μάθημα το Σάββατο…θα ευχηθούμε από κοντά????

#FridayFun Here comes weekend again…Enjoy it!

15 Μαρτίου 2019
0

Αυτό το Σαββατοκύριακο γιορτάζουμε το ότι το 96% των σπουδαστών μας είναι απόλυτα ικανοποιημένοι με τα προγράμματα μας! Thank you!!!???????? Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους!!!!! Psst…! Στους σπουδαστές που έχουν μάθημα το Σάββατο…θα ευχηθούμε από κοντά????

#FridayFun Here comes the last weekend of February…Enjoy it!

22 Φεβρουαρίου 2019
0

Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους!????????Aυτό το ΣΚ γιορτάζουμε τους επιτυχόντες Proficiency Michigan, Lower και Advanced της εξεταστικής Δεκέμβριου 2018! Congratulations!!! ???????????? Psst…! Στους σπουδαστές που έχουν μάθημα το Σάββατο…θα ευχηθούμε από κοντά????

#FridayFun και Καλό Μήνα! Here comes the first weekend of February…Enjoy it!

1 Φεβρουαρίου 2019
0

Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους!???????? Psst…! Στους σπουδαστές που έχουν μάθημα το Σάββατο…θα ευχηθούμε από κοντά???? Σήμερα ξεκινάει το πρώτο Writing for Business English στις 19:00 – 21:00! Το Writing for Business English είναι σχεδιασμένο από το mlc athens για όποιον θέλει να εξασκήσει τα …